Profil

Mini-biografi

Jeg har stor fornøjelse af at male, det er forbundet med meditation - fred og fordybelse. Måske har jeg arvet interessen fra min morfar, der var kunstmaler. Jeg har altid færdedes meget i naturen, og kunstens verden har givet mig endnu et redskab til at se og betragte dens vidunderlige mangfoldighed. Naturen er en vigtig del af min hverdag, det er her jeg finder inspiration til mine farver og motiver - naturen facinerer mig og giver en enorm lyst til at udtrykke mig i streg og farve.


Mine foretrukne motiver strækker sig fra landskaber, bymiljøer, blomster og fugle - til personer og er både naturalistiske og abstrakte.

Når jeg maler, glemmer jeg både tid og sted og lader mig rive med, det er ligesom, jeg tager på rejse i farvernes verden.


Jeg har gennem tiden deltaget i forskellige kurser både i akvarelmaling, akrylmaling, frihåndstegning, croquistegning og fulgt mange foredrag om billedkunst. Jeg tager løbende undervisning ved en billedkunstner og er med i forskellige kunstgrupper, hvor vi bl.a. går sammen, maler og udveksler idér og erfaringer.


 

Jeg laver også kort i forskellige størrelser - man har tit brug for et kort til en festlig begivenhed, og så er det jo rart at have et liggende, hvorfor ikke gøre det festligt med en personlig udvalgt hilsen fra mine akvareller.
Alle kort er unikke og

malet med akvarelfarver

    Brug menuknappen Billedgalleri for at se billederwww.midtgalleri.dk

e-mail: kirsten@midtgalleri.dk

Designet af Kirsten Midtgaard 

Copyright 2021©Kirsten Midtgaard